Nyheter
Äng är åkers moder
Gårdarna i vårt odlingslandskap har genom århundradena brukats så att basen för produktionen varit djuren i första hand och med dem odlandet av olika grödor.
Bakslag i våren
Ute vräker snön ner och medan vi rider ut vårbakslaget kommer här en sista snutt om vintervilan i våra fodermarker. De gamla, biologiskt viktiga fodermarkerna;
Vinterlandskap
Granen står vit och grann i skogen, snötäcket bäddar in landskapet och man skulle kunna tro att naturen gått till vila. Men såväl bland granbarren
Oktober i ravinhagen
Djurens betande är förutsättningen för markerna med de unika kulturarvsväxtarterna i Skogbyns östra ravinhage.Våra kunder i Gröna Hagars Kött är förutsättningen för djurhållningen och bidrar
Kulturarvsväxter i gröna naturbeteshagen
Det här är en av Skogbyns gröna naturbeteshagar, östra ravinhagen.Tack vare underlag, lagom hårt bete under flera generationer och utan påverkan av konstgödsel är naturbetet
Gröna Hagars kött är exceptionellt!
Under hösten 2021 var vi i Gröna Hagars Kött med på Exceptionell Råvaras ordinarie smakbedömning av råvaror i Stockholm. Ett tjugotal kockar satt jämte varann
Gröna Hagars på Salbo Pizzeria
Nu kan du äta Gröna Hagars goda, ekologiska hamburgare på pizzerian i Salbohed. Salbo Pizzeria ligger mitt i Salbohed, vid fyrvägskorsnningen Västerås/Norberg/Avesta/Sala. Niyaz driver pizzerian
Kom till Gården med social närhet!
Lördagen den 1 augusti mellan 10:00 och 17:00 bjuder fem gårdar i Svartådalen in till årets Kom till Gården. Gröna Hagars Kött håller till på
Strul i gröna hagen
Efter sju sorger och åtta bedrövelser stod kylbilen där en dag ointaglig och stum. Det fick ringas efter assistans. Hjälpen kom från Avestatrakten.Regnet uppifrån. Dörren
Salamässan 2019
Härlig mässhelg med fint väder – ända till slutet – och med massor av glada och trevliga människor på Lärkans sportområde i Sala! Från fredag