Nyheter
Spännande besök
I går hade vi besök av politiker från både kommun och regering. Det blev ett spännande möte. Vi pratade om allt möjligt från köttkvalitet och
Massor av lamm i Fallängetorp!
Lamningen är nu igång i Fårpalatset på Fallängetorp då ett tiotal tackor tillsammans kan får upp till tjugo lamm på ett och samma dygn. En
Ankorna stressar inte
När vi inom Gröna Hagar ska köra ut kött till våra kunder hamnar vi i olika trafiksituationer. Våra resor börjar på grusvägar i lugnt tempo
Martin och Linda
Ny vecka, nya mål. När vi lämnar Vaxholm är vårt nya mål Wenngarns slott i närheten av Sigtuna. Där driver Martin en exklusiv pizzeria, här
Amanda på Sva Marga mat
Kan man bli kär i en trafikled? Känslan är lite åt det hållet när jag lämnar Djurgården och slipper det tidigare trafikkaoset på väg till
Adde och Ann
Fortsättning på ”en helt vanlig arbetsdag för oss i Gröna Hagars”. Tänka sig, bara en vecka efter att vi gått över till vintertid och plötsligt
Fia på Långholmen
Efter Tärna folkhögskola blir det ren transportsträcka till Långholmens Wärdshus. Långholmens Wärdshus är uppbyggt vid det gamla fängelset, där mer och mindre kända och ökända
Jesper i Rosendals Trädgård
Resan går vidare och vi lämnar Söder Mälarstrand. Vi tar oss tvärs igenom centrala Stockholm via Södra Järngraven och ut på Djurgården till Rosendals Trädgård.
Saluhallen 27 och 28 mars
Det blev en kul och händelserik helg för oss i Saluhallen Slakteriet, Västerås.
Råvaran – gastronomins hjärta
Vi på Gröna Hagars Kött är nu med i projektet Exceptionell Råvara. Projektet vill utöka kontakten mellan kockar och producenter i Sverige. Det hela startades
Biologisk mångfald, kretslopp och kärleksliv på en ekogård
Sommarsysslorna är nu i full gång för oss ekobönder.När vi körde ut ströbädden som kossorna legat på under vinter hittade vi en lite udda del
Noppe tillbaka i Skogbyn
Nu är den granne vagabonden Noppe, från trakterna kring Geddeholm, tillbaka i Skogbyn! Den granne tjuren och kringresande vagabonden Noppe är tillbaka i Skogbyn. Noppe