Nyheter

Kom till Gården

När ”Kom till Gården” i Svartådalen arrangerades var det vi på Fallängetorp Lantbruk som deltog, från Gröna Hagars Kött. Efter en intensiv tid av förberedelser

Läs mer »

Skogsbranden 2014

Långsamt börjar det sjunka in, det närmast ofattbara som hänt här i bygden. En skogsbrand av enorma mått.Tack och lov är inget av Gröna Hagars

Läs mer »

Stämningsfullt i kohagen

Magisk konsert i kohagen i Skogbyn drog publik i alla åldrar från när och fjärran. I en bäckravin avnjöts både kammarmusik och skönsång. Under lördagskvällen

Läs mer »

Snabblagat långkok


Petter Oscarsson, kock på Karmansbo Herrgård gillar att experimentera med smaker och råvaror. Det var när han på en restaurang blev serverad oxkind med rödvinssås, som idén till

Läs mer »

Den första matentreprenören 2011

Den första någonsin att utses till Årets matentreprenör i Västmanland är Lennart Westerdahl från Skogbyn. Landshövding Ingemar Skogö gratulerar Lennart Westerdahl. – Det är överraskande

Läs mer »