• Hem
  • Handla här
    • Nötkött
    • Lammkött
    • Chark
    • Lammskinn
  • Kött och chark
    • Ekologiskt kött
    • Innehållsförteckning
  • Ekologiskt
    • Linderödsgrisen
  • Kontakta oss
    • Fallängetorp
    • Skogbyn
    • Dataskydd
  • Kockarnas recept
  • Nyheter
  • Smått & gott
  • Hem
  • Handla här
    • Nötkött
    • Lammkött
    • Chark
    • Lammskinn
  • Kött och chark
    • Ekologiskt kött
    • Innehållsförteckning
  • Ekologiskt
    • Linderödsgrisen
  • Kontakta oss
    • Fallängetorp
    • Skogbyn
    • Dataskydd
  • Kockarnas recept
  • Nyheter
  • Smått & gott
  • Hem
  • Handla här
    • Nötkött
    • Lammkött
    • Chark
    • Lammskinn
  • Kött och chark
    • Ekologiskt kött
    • Innehållsförteckning
  • Ekologiskt
    • Linderödsgrisen
  • Kontakta oss
    • Fallängetorp
    • Skogbyn
    • Dataskydd
  • Kockarnas recept
  • Nyheter
  • Smått & gott
  • Hem
  • Handla här
    • Nötkött
    • Lammkött
    • Chark
    • Lammskinn
  • Kött och chark
    • Ekologiskt kött
    • Innehållsförteckning
  • Ekologiskt
    • Linderödsgrisen
  • Kontakta oss
    • Fallängetorp
    • Skogbyn
    • Dataskydd
  • Kockarnas recept
  • Nyheter
  • Smått & gott

Matlagningstips

Här följer några matlagningstips från Gröna Hagars Kött.

Korv och rotfruktssoppa från Berga

1 palsternacka2

Gröna Hagars pizza från Skogbyn

4 personer

Gröna Hagars GI–lasagne

4 portioner

Het och spännande tomatsalsa

1 skuren

Snabb och enkel sallad till grillat

1-10 personer

Herr Larssons vitlöksspäckade lammstek

6 personer

Gulaschsoppa

4 personer.

Mustig höstgryta med lammfrikadeller och whiskey

4 personer

Biff Stroganoff

500 g

Gryta med rotsaker

6 port.

Kerstins köttbullar

4 portioner

meat-baked-with-carrots-in-the-oven-PB3WM5Z
Copyright © 2025 – Gröna Hagars Kött
Facebook-f Twitter