Nyheter
Rödvinskokt oxkind vann i Västmanland 2013
Vinnarrätten i tävlingen Matverk Västmanland där kockar och råvaruproducenter tävlar ihop blev Rödvinskokt oxkind från Gröna Hagars Kött med varmrökt sidfläsk och smålökar. Vinnarna är Petter
Snabblagat långkok
Petter Oscarsson, kock på Karmansbo Herrgård gillar att experimentera med smaker och råvaror. Det var när han på en restaurang blev serverad oxkind med rödvinssås, som idén till
Mycket gott på Salamässan
Mässdagarna i Sala flöt på bra. Solen strålde mest hela tiden och besökarna var många. Det var också många som var sugna på hamburgare och
Vin- och delikatessmässan 2012
I fredags och lördags deltog vi i Västerås första vin- och delikatessmässa någonsin. Mässan blev en succé och fick över 4 100 besökare.Vi på Gröna
Kände du igen blommorna i tävlingen? 2012
På Vin- och delikatessmässan 21 och 22 september körde vi ett bildspel med bilder på våra djur, blandat med bilder på blommor från våra gröna
Höstbruk i gröna hagen
Nu är lösdriften iordninggjord. Kor, kalvar och ungdjur är insläppta, men går fortfarande ut och in som de vill mellan hagen och de ombonade boxarna
Den första matentreprenören 2011
Den första någonsin att utses till Årets matentreprenör i Västmanland är Lennart Westerdahl från Skogbyn. Landshövding Ingemar Skogö gratulerar Lennart Westerdahl. – Det är överraskande
Landsbygdprojekt 2009
Med motiveringen ”projektet handlar om att utveckla förutsättningar för lokal mat av hög kvalitet – allt från produktion och förädling till att hitta kunder och