I lördags var vi i Bondens Butik, Saluhallen i Västerås, och bjöd smakprov på läckerheter till matbordet i påsk. Vi bjöd på grillad lammstek och på vår egen Salalami med hemligt recept.
Den första timmen efter öppning, mellan tio och elva, var det rätt lugnt och det var säkert Anders Eldemans fel. Sen blev det fart.
– Vad är det för kött? frågade kunderna.
– Lammstek.
– Jag tycker inte om lamm, sa de.
– Smaka!
Och då smakade de.
– Det här är gott, sa de. Jag trodde inte jag tyckte om lamm!
– Wooow! sa de om Salalamin.
Salalami är vår egen, lokala salami. Det hörs ju förresten på namnet.
I Bondens Butik bjöds också smakprov på bland annat knäcke från Skedvi Bröd, gräddat i vedugn. En rejäl smakhöjare till påskbordet.
Glad påsk, önskar vi på Gröna Hagars Kött till er alla!