Gröna Hagars lammkött.

Gröna Hagars hamburgare

 

Salalami

 

 

 

 

Gröna Hagars pizza från Skogbyn

4 små pizzor eller 1 långpanna.
Ugnstemperatur 250 grader.

Till deg behövs
25 gr jäst
1,5 dl ljummet vatten
2,5 msk matolja
1 tsk salt
5 dl vetemjöl

Rör ner jästen i vattnet. Tillsätt matolja, salt och vetemjöl.
Låt jäsa på varm plats 40-60 minuter.

Gör under tiden tomatkross av
1 burk krossade tomater
4 msk tomatpuré
2 tsk italiensk salladskrydda
1 finhackad gul lök
1 krm svartpeppar

Bred tomatkrosset över den utkavlade pizzadegen.
Skiva eller strimla Gröna Hagars rökta medwurst och lägg på tomatkrosset. Strö tillsist över ungefär 4 dl ost, samt oregano.

Grädda cirka 20 minuter, eller tills pizzan är gyllenbrun.