AROS120

 

 

Frank110

 

 

Friibergs170

 

Farna120
 

 

 Grand160

 

Hofvander120

 

 

Långholmen Wärdshus, Stockholm.

 

noia120

 

Noors150

 

Nasby135


Oaxen150

 

ProFarmmat120

Regissors120



Rival120 

 

Rosendal180



 

Schenstromska150

 

skarholmen110 

 

Stenugn120 

 

Spritmuseum150

 

SvaMagra160


 

 32rum110

 


 Tarna115

 


Aske155

 

 

 Von Kraemers155

 

 

Noppe tillbaka i Skogbyn

Nu är den granne vagabonden Noppe, från trakterna kring Geddeholm, tillbaka i Skogbyn!

Tjuren Noppe, ekologiskt, Skogbyn.

Den granne tjuren och kringresande vagabonden Noppe är tillbaka i Skogbyn. Noppe härstammar från trakterna kring Geddeholm.

Ko-och-tjur-Skogbyn420

Kossorna tycket det är trevligt med herrbesök.

Ferdinand-i-backen420

Och lilla tjuren Ferdinand är så glad att se pappa att han börjar stångas med en asp i lagom storlek.

Noppe har lovat stanna ända till början på juli.

Fortsättning följer ...

 

 

Klart man gillar gröna hagar!

Alla gillar gröna hagar!

 

Alg2-420

Grönt, saftigt gräs att äta.

 

Alg1-420

Mumsig lövskog.

 

Alg3-420

Stora, fria ytor.

 

Klart man gillar gröna hagar!

 

 

Bo på lantgård, B&B, stuga, vandrarhem!

djur7-150x150Om du vill bo på lantgård, B&B, stuga eller vandrarhem på en ekolantgård inom Gröna Hagars Kött är du hjärtligt välkommen!

Vandrarhemmet är tillgänglighetsanpassat i bottenvåningen med svängrum och många praktiska lösningar!

 

Till bo på lantgård, B&B, tillgänglighetsanpassat vandrarhem.

 

 

Ny, ännu grönare hage

Nu har kossorna i Skogbyn fått en ny, ännu grönare hage.

 

Ny, grön hage i Skogbyn.

Ååå hej ...

 

Ny grön hage i Skogbyn

... ååå hååå!

 

I väntan på ny grön hage i Skogbyn.

Men blir han aldrig klar människan?! Vi är hungriga!

 

Ny grön hage i Skogbyn.

Tjata inte, jag gör så gott jag kan.

 

Kossor2-420

Äääntligen! Mums.

 


Till Skogbyn.

Till KRAV.


 

 

Råvaran – gastronomins hjärta

Vi på Gröna Hagars Kött är nu med i projektet Exceptionell Råvara. Projektet vill utöka kontakten mellan kockar och producenter i Sverige.

Det hela startades 2011 av kocken Björn Frantzén och frilansjournalisten Mattias Kroon. De samlade ihop femton av Sveriges bästa kockar och lade grunden för utvecklingen av exceptionella råvaror i Sverige.

Via Exceptionell Råvara kommer kockar lättare i kontakt med varandra och med svenska producenter, och relationerna kan fördjupas för en långsiktig, hållbar utveckling.

På våra möten delar kockarna kunskap, bedömer råvaror och ger feedback åt oss producenter.
Vi producenter samarbetar och delar erfarenheter för att kunna leverera ännu fler produkter av exceptionell kvalitet.

Exceptionellt

På bilden smakmöte på Restaurant Frantzén i Gamla stan.

 

 

MissingPeople

 

Missing People Sweden, MPS, är en ideell förening som hjälper polis och anhöriga runt om i Sverige med efterlysningar, skallgångar, dykningar och hundspårning när personer försvinner spårlöst.

Genom att ha lokalavdelningar i varje län jobbar MPS mot att kunna genomföra skallgångar inom 6 timmar från att de fått in anmälan om en försvunnen person, oavsett var i landet personen har försvunnit.


Missing People Sweden har tillkommit genom idogt arbete från ett antal frivilliga och med ekonomiskt stöd från såväl privatpersoner som företag.


Vi i Gröna Hagars Kött är medlemmar och stödjer Missing People Sweden, MPS.
Gör det du också!

Läs mer om Missing People, om att bli medlem och stödja MPS.