AROS120

 

 

Frank110

 

 

Friibergs170

 

Farna120
 

 

 Grand160

 

Hofvander120

 

 

Långholmen Wärdshus, Stockholm.

 

noia120

 

Noors150

 

Nasby135


Oaxen150

 

ProFarmmat120

Regissors120Rival120 

 

Rosendal180 

Schenstromska150

 

skarholmen110 

 

Stenugn120 

 

Spritmuseum150

 

SvaMagra160


 

 32rum110

 


 Tarna115

 


Aske155

 

 

 Von Kraemers155

 

 

Vin- och delikatessmässan


I fredags och lördags deltog vi i Västerås första vin- och delikatessmässa någonsin. Mässan blev en succé och fick över 4 100 besökare.

Vi på Gröna Hagars Kött vill tacka alla som besökte oss i vår monter och pratade en stund, provsmakade, beställde kött, chark och lammskinn, såg vårt bildspel och svarade på frågorna som tillhörde det.

Vin- och delikatessmassa


Provsmakning

Det blev två intensiva mässdagar där vi bjöd på Gröna Hagars Salalami efter eget, hemligt recept, och på rökt fårfiol, samtidigt som vi träffade gamla och nya kunder, och pratade köttlådor av nöt och lamm.

provsmakning


Vårt deltagande i mässan blev möjligt tackvare Carina Wahlberg, projektanställd hos oss i Gröna Hagars Kött. Carina förberedde allt, skaffade fram material och så vidare.


Lammskinn
Intresset för våra fina lammskinn var stort på mässan, och det är kul. Det märktes att många redan har börjat fundera över julklappar.

lammskinn


Här vill vi passa på att meddela att det nu är säsong för lamm.
Därför ber vi alla som vill fylla frysen med lammkött att fundera ut hur, när och vart ni vill ha ert lamm levererat. Det underlättar för vår planering.

Beställ här på hemsidan i vår nya butik, så hör vi som vanligt av oss och kommer överens om leveransvillkor.


Tävlingen

Många deltog i frågetävlingen där det gällde att känna igen och namnge olika blommor i gröna hagen. Vi körde ett bildspel med bilder på våra djur och våra hagar, blandat med bilder på blommor från landskapet där din smakupplevelse skapas.
Nu ska erkännas att det kanske inte var de lättaste arterna att känna igen. Men flera växter och blommor i våra hagar är lite ovanliga, och skulle inte existera utan betande djur.

bildspel

De rätta svaren och vinnaren kommer att presenteras här på vår hemsida så snart vi hunnit gå igenom alla inlämnade bidrag.


Hjärtligt välkomna, alla nya prenumeranter!

Vasteras tidning

På bilden blir Anitha på Fallänge intervjuad av Lasse Blom, chefredaktör på Västerås Tidning.
Efter intervjun blev Lasse prenumernat på Gröna Hagars Kötts nyhetsbrev.
Och det är kul, tycker vi.

Välkommen
Lasse, och alla som antecknade sig för vårt nyhetsbrev i samband med mässan.

 


Ny mässa nästa år

lammskinn1

Enligt arrangören blir det självklart en ny Vin- och Delikatessmässa nästa år, den 20-21 september 2013
Hoppas vi ses då!

Men redan nu på lördag 29 september ses vi på marknaden i Flängan, och på Bondens egen Marknad i Västerås, om ni vill. Vi vill gärna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MissingPeople

 

Missing People Sweden, MPS, är en ideell förening som hjälper polis och anhöriga runt om i Sverige med efterlysningar, skallgångar, dykningar och hundspårning när personer försvinner spårlöst.

Genom att ha lokalavdelningar i varje län jobbar MPS mot att kunna genomföra skallgångar inom 6 timmar från att de fått in anmälan om en försvunnen person, oavsett var i landet personen har försvunnit.


Missing People Sweden har tillkommit genom idogt arbete från ett antal frivilliga och med ekonomiskt stöd från såväl privatpersoner som företag.


Vi i Gröna Hagars Kött är medlemmar och stödjer Missing People Sweden, MPS.
Gör det du också!

Läs mer om Missing People, om att bli medlem och stödja MPS.